skip to Main Content
Foto door Dubbel in Beeld

Het plannen en organiseren van een event of bruiloft doet Jasmijn met een enorme dosis energie en passie. De klant geeft de input en Jasmijn regelt alles zoals jullie dat voor ogen hebben. Van een bruiloft in het bos, tot een evenement in hartje Amsterdam, je kunt de touwtjes helemaal uit handen geven.

Weddingplanner

Jullie grote dag moet in het teken staan van genieten, voor jullie en de gasten. Je hebt er wel ideeën over maar geen tijd om alles te regelen of je wilt graag hulp bij het maken van een tijdsplanning en draaiboek. Alles is mogelijk en mijn diensten als weddingplanner zijn altijd op maat gemaakt gemaakt, want iedere bruiloft is uniek. We hebben eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken.

Ceremoniemeester

Wanneer je vooral zelf veel wilt voorbereiden voor jullie grote dag, maar op de dag zelf de organisatie vooral wilt loslaten en jullie vrienden en familie ook wilt laten genieten, dan is een professionele ceremoniemeester de juiste keuze. Samen nemen we van te voren jullie dag door, wat hebben jullie geregeld en waar moet ik vooral op letten. Zodat jullie onbezorgd kunnen genieten.

Eventplanner

Een zakelijke bijeenkomst in de vorm van een vergadering, seminar of congres, het is belangrijk dat de sfeer goed is en alles geregeld is. Van a tot z kunnen wij helpen bij de organisatie, van het maken van badges tot een heerlijke lunch, de beamer die alvast getest is, de aankleding, maar ook een heerlijke borrel als afsluiting. Ook kunnen we meedenken over het vinden van een geschikte locatie en sprekers.

Catering

We verzorgen heerlijke catering voor ieder event. Van een keurig verzorgde lunch tot lekkere borrelhapjes, dit kan op iedere locatie geregeld worden. Met een voorliefde voor de Italiaanse en Arabische keuken, proberen we altijd een zo gezond mogelijke keuze te maken, afgestemd op jullie wensen.

Party planner

Een kinderfeestje met limonadebar en een poppenkast als cupcake uitgifte. Een verjaardag buiten in de zon met een gezellige live-band. Een huwelijksjubileum dat groots gevierd mag worden. Voor elk feest de persoonlijke begeleiding van een partyplanner, zodat jullie lekker kunnen genieten.

Borrel

Het organiseren van een toost of borrel op locatie, met een drankje, kleine hapjes en/of taart. Op iedere locatie kunnen we dit regelen. Met een heerlijke bubbel uit Italië, een (biologisch) sapje uit Nederland en altijd een watertappunt erbij. Het geheel wordt mooi aangekleed en goed verzorgd.

Sample Heading

Sample Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sample Heading

Sample Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sample Heading

Sample Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor meer informatie neem contact op met Jasmijn Kooijmans via: info@jasmijnkooijmans.nl of op 06-47844324

Referenties

Foto door FIH fotografie

Weddingplanner buiten tuin bruiloft referentie

Marijn en Jaap

“Via via kwam ik op de site van Jasmijn terecht, die een behoorlijke indruk op mij maakte. Wat had ze al veel gedaan, en dat op zo’n jonge leeftijd… Even was ik
bang dat wij niet bij ‘haar’ regio hoorden, maar gelukkig werkt ze door heel Nederland. Stresskip als ik ben, kon ik wel wat hulp gebruiken bij onze biologische bruiloft!

Helaas liet ons budget het niet toe om van het hele pakket gebruik te maken,
maar gelukkig wilde Jasmijn graag ceremoniemeester zijn op de dag zelf. Tijdens de voorgesprekken merkte ik al dat ik heel rustig werd van haar uitstraling   en manier van doen. Ze gaf me echt het vertrouwen dat alles goed zou komen. Onze bruiloft vond plaats in de tuin van Jaap zijn ouders, dus er kwam behoorlijk wat bij kijken om alles op te bouwen en naar onze zin te maken. Met hulp van vrienden en familie is dit helemaal gelukt, we hebben ons eigen sprookje kunnen waarmaken. Toch was ik bang dat ik op de dag zelf de regie wilde houden over hoe alles ging. Gelukkig heeft het anders uitgepakt ;).

We hebben alles los kunnen laten en echt van onze dag kunnen genieten, Jasmijn had alles onder controle. Áls er al iets is mis gegaan, dan hebben wij daar niks van  meegekregen :).

Foto door Dubbel in Beeld

Bruiloft boomgaard weddingplanner referentie
Back To Top