skip to Main Content

Foto door Dubbel in Beeld

Het plannen en organiseren van een event of bruiloft doet Jasmijn met een enorme dosis energie en passie. De klant geeft de input en Jasmijn regelt alles zoals jullie dat voor ogen hebben. Van een bruiloft in het bos, tot een evenement in hartje Amsterdam, je kunt de touwtjes helemaal uit handen geven.

Weddingplanner

Jullie grote dag moet in het teken staan van genieten, voor jullie en de gasten. Je hebt er wel ideeën over maar geen tijd om alles te regelen of je wilt graag hulp bij het maken van een tijdsplanning en draaiboek. Alles is mogelijk en mijn diensten als weddingplanner zijn altijd op maat gemaakt gemaakt, want iedere bruiloft is uniek. We hebben eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we jullie wensen bespreken.

Ceremoniemeester

Wanneer je vooral zelf veel wilt voorbereiden voor jullie grote dag, maar op de dag zelf de organisatie vooral wilt loslaten en jullie vrienden en familie ook wilt laten genieten, dan is een professionele ceremoniemeester de juiste keuze. Samen nemen we van te voren jullie dag door, wat hebben jullie geregeld en waar moet ik vooral op letten. Zodat jullie onbezorgd kunnen genieten.

Eventplanner

Een zakelijke bijeenkomst in de vorm van een vergadering, seminar of congres, het is belangrijk dat de sfeer goed is en alles geregeld is. Van a tot z kunnen wij helpen bij de organisatie, van het maken van badges tot een heerlijke lunch, de beamer die alvast getest is, de aankleding, maar ook een heerlijke borrel als afsluiting. Ook kunnen we meedenken over het vinden van een geschikte locatie en sprekers.

Catering

We verzorgen heerlijke catering voor ieder event. Van een keurig verzorgde lunch tot lekkere borrelhapjes, dit kan op iedere locatie geregeld worden. Met een voorliefde voor de Italiaanse en Arabische keuken, proberen we altijd een zo gezond mogelijke keuze te maken, afgestemd op jullie wensen.

Party planner

Een kinderfeestje met limonadebar en een poppenkast als cupcake uitgifte. Een verjaardag buiten in de zon met een gezellige live-band. Een huwelijksjubileum dat groots gevierd mag worden. Voor elk feest de persoonlijke begeleiding van een partyplanner, zodat jullie lekker kunnen genieten.

Borrel

Het organiseren van een toost of borrel op locatie, met een drankje, kleine hapjes en/of taart. Op iedere locatie kunnen we dit regelen. Met een heerlijke bubbel uit Italië, een (biologisch) sapje uit Nederland en altijd een watertappunt erbij. Het geheel wordt mooi aangekleed en goed verzorgd.

Sample Heading

Sample Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sample Heading

Sample Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sample Heading

Sample Heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voor meer informatie neem contact op met Jasmijn Kooijmans via: info@jasmijnkooijmans.nl of op 06-47844324

Referenties
Weddingplanner buiten tuin bruiloft referentie Foto door FIH fotografie

Marijn & Jaap

“Via via kwam ik op de site van Jasmijn terecht, die een behoorlijke indruk op mij maakte. Gelukkig werkt ze door heel Nederland. Stresskip als ik ben, kon ik wel wat hulp gebruiken bij onze biologische bruiloft!

We wilden Jasmijn graag als ceremoniemeester inhuren op de dag zelf. Tijdens de voorgesprekken merkte ik al dat ik heel rustig werd van haar uitstraling en manier van doen. Ze gaf me echt het vertrouwen dat alles goed zou komen. Onze bruiloft vond plaats in de tuin van Jaap zijn ouders, dus er kwam behoorlijk wat bij kijken om alles op te bouwen en naar onze zin te maken. Met hulp van vrienden en familie is dit helemaal gelukt, we hebben ons eigen sprookje kunnen waarmaken. We hebben alles los kunnen laten en echt van onze dag kunnen genieten, Jasmijn had alles onder controle.”

Linda & Arne

“Onze bruiloft was bij Jasmijn in goede handen. Ze heeft onze grote dag tot in de puntjes geregeld maar gaf ons ook de ruimte om dingen zelf te doen. Zo bleef alles heel persoonlijk terwijl we alle stress en zakelijke afspraken uit handen konden geven. Jasmijn is erg goed in organiseren en enorm stress-bestendig. Daarnaast kwam ze altijd nog met goede aanvullende ideeën. En last but not least is ze gewoon een enorm warm en hartelijk persoon om mee samen te werken. Wij kunnen haar van harte aanbevelen aan elk toekomstig bruidspaar!”
Bruiloft boomgaard weddingplanner referentie Foto door Dubbel in Beeld
Bruiloft Kasteel weddingplanner referentie Foto door Rebel Shots fotografie

Belinda & Danny

“The decision to have Jasmijn as our Masters of Ceremonies was the best we made. We had a weekend wedding @ Sterkenburg Castle in Holland which we hosted for 40 people. 15 came from Australia and the rest from The Netherlands. An important factor for me was to ensure that the communication was right so my Australian friends and family felt comfortable understanding the direction, which they did as her English is perfect.

Jasmijn was so calm in her nature which instantly gave us a calm feeling and allowed us to not have a care in the world on the wedding day cause we were 100% confident in knowing that she would ensure that everything we planned came to life. We would highly recommend Jasmijn for the planning of any event but especially weddings.

Bruiloft weddingplanner Utrecht referentie Foto door Erika Gallegos fotografie

Raquel & Dick

“Raquel vond Jasmijn in de zoektocht naar een betaalbare ceremoniemeester. Na het eerste bezoek van Jasmijn wisten we al vrij snel dat dit onze ceremoniemeester zou gaan worden. Jasmijn komt zeer flexibel over en we merkten al meteen dat ze zich erg goed kon inleven in de situatie, wij zijn namelijk een mixed-couple, waardoor onze wensen iets af van de standaard wensen afweken.

Op de dag zelf hebben wij geen moment aan de organisatie of planning gedacht, dat hebben we uit handen durven geven en dat is goed verlopen! Achteraf hebben we van een aantal mensen complimenten gekregen over haar functioneren en we kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.”
Back To Top